Balkan Bet

Najbolji kladionicarski forum na Balkanu!!!
 
HomeHome      

 

 Ova pravila morate postovati!!!

Go down 
Admin
Admin


: 38
Registration date : 19.04.2008

Ova pravila morate postovati!!! Empty
: Ova pravila morate postovati!!!   Ova pravila morate postovati!!! Icon_minitimeSat Apr 19, 2008 2:03 pm

elimo vam dobrodolicu na forum. Pozivamo Vas da aktivno ucestvujete u forumu i doprinosite kvalitetnim diskusijama. Ipak, kao i u svim socijalnim krugovima i ovde postoji nekoliko pravila koja morate potovati kako bi forum bio fer, korektan i ugodan za sve.

U slucaju da je bilo koje od ovih pravila prekreno, u mogucnosti smo da va nalog suspendujemo ili u slucaju teeg prekraja kompletno iskljucimo sa foruma.


- Zabranjeno je kacenje pornografskog i drugog sadraja koji bi mogao da uznemiri posetioce. Takodje je strogo zabranjeno reklamiranje komercijalnih delatnosti , te propagiranje svega to se smatra nepodobnim i u stvarnom ivotu i drugim medijima. Svi postovi slicnog sadraja bice trenutno obrisani.

U slucaju da ste zainteresovani za vid saradnje sa nama, moete nas kontaktirati sa svojim predlogom na gorandavidovv@hotmail.com

- Najstroe su zabranjene bilo kakve fizicke ili druge pretnje upucene drugim clanovima foruma. Takodjee se zabranjuje vredanje drugih korisnika po bilo kojoj osnovi, a licno poznanstvo nije opravdanje za vredanje unutar foruma.


- Najstroe je zabranjen bilo kakav vid spama na forumu "budenje" postova, flood ili neeljeni postovi.

- Zabranjena je diskusija o drugim sajtovima, omalovaavanje drugih Internet prezentacija, uporedjivanje sajtova, ocenjivanje njihove vrednosti ili sadraja, "hejtovanje" drugih prezentacija, i/ili clanova/vlasnika/urednika tih prezentacija.


- Najstroe je zabranjena zloupotreba signature, avatara ili titule kao i uznemiravanje administratora ili moderatora povodom promene bilo cega od pomenuta tri.

-Zabranjeno je pisanje celog posta velikim slovima (Caps Lock) jer se to smatra kao vikanje.

- Za administratore i moderatore vae sva pravila iz pravilnika, i oni ih moraju potovati.
   Go down
https://balkanbet.forumsc.net
 
Ova pravila morate postovati!!!
   
1 of 1

Permissions in this forum:
Balkan Bet :: Pravila foruma :: Pravila :: Pravila foruma-